Continguts: 47368

Ajuda a la cerca

 1. Dues opcions bàsiques
  • 1.1. Cerca general


   Si selecciones aquesta primera opció, el cercador et mostrarà totes les entrades i continguts de l'ésAdir que tenen, al títol o al cos de la fitxa, la paraula o paraules que hagis teclejat.

  • 1.2. Cerca pel·lícules


   Has de seleccionar aquesta segona opció si vols accedir a dades relacionades exclusivament amb pel·lícules (més informació: Filmoteca).

   En aquest cas, el cercador actuarà sempre com a cerca ampliada i, per tant, buscarà en qualsevol camp de les fitxes de les pel·lícules: títol original, català, castellà, director, etc.

 2. Més opcions 


  El cercador de l'ésAdir buscarà exactament la paraula que hi teclegis. Si no troba cap resultat coincident, t'oferirà altres opcions: 

  • 2.1. Resultats semblants


   T'oferim les entrades que més s'acosten gràficament a la seqüència que has teclejat.

  • 2.2. Vull accedir a la cerca avançada


   Si hi cliques, podràs triar entre diversos filtres associats al text de la consulta (com ara "comença per", "és igual a", "acaba en", etc.).

  • 2.3. Necessito un diccionari o altres enllaços externs 


   Si, malgrat tot, no hi trobes el que busques, et suggerim que ho tornis a intentar en qualsevol dels recursos en línia (diccionaris, vocabularis, enciclopèdies, etc.) que et proposem a l'apartat Enllaços externs.

   Recorda que l'ésAdir no té la voluntat de ser un diccionari general (no pretenem recollir totes les paraules d'ús comú del català amb totes les accepcions o significats possibles) ni una enciclopèdia (no hi trobaràs tots els noms propis rellevants o d'actualitat). En aquest portal només registrem aquells casos que hem comprovat que generen dubtes de grafia, de pronúncia o d'ús als nostres mitjans de comunicació.

Continguts: 47368
ésAdir